Paarden Pension Twekkelo
Paardenpension Twekkelo
Messages
Faciliteiten
Onze stal profileert zich door haar kleinschaligheid. Dit betekent dat alle aanwezige faciliteiten bijna altijd voor u beschikbaar zijn.

Stalling
De boxen zijn 3,00 x 3,50 m groot. De box is in de hoogte zeer vrij, zodat een paard in een paniek reactie kan steigeren zonder het hoofd te stoten. Bovendien is er door het hoge dak weinig ammoniak en stof, zodoende blijft er een lekker frisse lucht in de stal.

Binnenbak
In de stal is een goed verlichte binnenbak aanwezig. Deze is direct gelegen aan de boxen, waardoor het zeer makkelijk is om met uw paard in de binnenbak te rijden. De stal wordt routinematig onderhouden, zodat de optimale rijconditie van de binnenbak behouden blijft.

Buitenbak
De afmetingen van de buitenbak zijn 80 x 20 m. De buitenbak is nog geen 50 meter van de stal gelegen en zeer goed bereikbaar. De buitenbak is hoog gelegen en blijft hierdoor het hele jaar door geschikt om op te rijden.

Zadelkamer
In de zadelkamer is voor iedereen een persoonlijke kast aanwezig. De zadelkast is met een apart slot afgesloten, dit zorgt ervoor dat je spullen altijd veilig opgeborgen zijn.
Paardenpension Twekkelo
Twekkelerweg 353 | Hengelo OV | mail: info@paardenpensiontwekkelo.nl | Tel: 074-2912560 | Fax: 074-2912560 | KVK: 53030532
JeaBsy Web v2.8.2. Copyright by JB Automatisering.